Papară gourmet pentru săraci

Această răvășitoare descoperire a survenit în urma hazardului, la fel ca toate marile descoperiri de altfel. Eram acasă, îmi era foame, aveam ceva roșii ce urmau să se strice și o recentă experiență neplăcută la Eggcetera. Prin urmare, concluzia logică a șirului de evenimente interrelaționate menționate mai sus a fost de a-mi face singură papara după cum consider de cuviință. 

Am tăiat roșia (de grădină!) în două bucăți și am pus-o în tigaie. Lângă dânsele sfârâiau vesele feliuțele de bacon. Deja eram pe drumul cel bun. Am spart două ouă și le-am bătut cu puțin lapte, sare, piper și busuioc. Doar că în această clipă am avut un moment de a-ha, parcă l-am auzit pe Arhimede strigând „Evrika!” când am realizat că aș putea adăuga tortilla dip în papară (un dip ce îmi displăcea profund și a și fost scump ca truda).

Restul e istorie. Cea mai brânzoasă papară posibilă. Nu e mare chestie, dar pentru mine a fost descoperirea vieții. Se prea poate că s-a mai gândit cineva la asta și recomandă, dar acum, după acest articol, știți că îi puteți crede pe cuvânt.

Și uite așa, săracul din tine nu mai simte că a dat banii degeaba.

(și ascultăm asta)
2
 Tomata și baconul
3
Oul și dipul
4
Papara ce va împărți lumea în două
5
Rapid cu furculița!
1
Eggcetera ia notițe.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s