I feel british, oh so british!

Sfârșitul acesta de săptămână l-am petrecut, bineînțeles, la Bookfest pentru că unde altundeva aș putea eu sa fiu? Sincer, mi-am propus să nu am multe așteptări după dezamăgirea de la Gaudeamus, unde selecția de cărți a fost cam sărăcăcioasă și reducerile minuscule, așa că a venit ca o surpriză plăcută cartea pe care mi-am cumpărat-o (cu greu m-am putut limita doar la una când mi-am propus inițial să nu iau nimic, ca până la sfârșitul zilei, dacă ar fi fost după mine, să vreau să iau tot cazinoul acasă). Nu știu de ce am simțit nevoia, însă, să mă îmbrac cu inspirație britanică. Poate ca m-am gândit la literatura engleză, sau la universitățile lor renumite și fiind un eveniment cultural ar avea sens, sau poate îmi plac pur și simplu carourile în vișiniu, albastru, alb – oricare ar fi explicația, m-am simțit tare bine la expoziție cu această ținută (recunosc că îmi place să mă îmbrac într-un anumit fel în funcție de ocazie și îmi fac scenarii, ca să am în minte o amintire cât mai colorată).

După plimbări și răsfoieli și clasamente ale posibilelor achiziții, m-am decis asupra uneia absolut extraordinare – presupun că e, cel puțin. Când am văzut autorul, Mihail Bulgakov, am avut un scurt moment de entuziasm debordant. Aceia dintre voi care ați citit Maestrul și Margareta, îmi înțelegeți reacția exagerată. Romanul promite să fie la fel de palpitant, de profund în filosofie și de plin de forță, în stilul lui Bulgakov caracteristic. Oricum, e un adevăr recunoscut faptul că după ce citești un autor rus, nu mai prea poți citi altceva pentru un timp: rămâi uimit! brit

Acum să trecem la ce am purtat! Dresuri groase bleu mat pe sub o pereche de pantaloni Massimo Dutti (găsiți la un outlet, desigur) tot bleu și balerini de lac cu vârf ascuțit. În partea de sus am avut o cămașă H&M cu ușoară tentă rozalie și un sacou super vechi Only cu petice pe coate, dar care îmi place foarte mult. Geanta este Zara – îmi plac gențile cu formă rigidă, iar aceasta, care invocă forma unui cufăr, e chiar pe gustul meu!

brit1 brit5brit2brit3Aici sunt eu la plecare. Bookfest s-a terminat duminică, dar e un eveniment ce se întâmplă destul de des și trebuie urmărit! Plus că desfășoară la Casino și deși nu îmi place portocaliul dinăuntru, e o locație cu farmec.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s